Potpisan ugovor s Ministarstvom Regionalnog Razvoja i Fondova Europske Unije

Potpisan ugovor s Ministarstvom Regionalnog Razvoja i Fondova Europske Unije

Tvrtka ERIT d.o.o. s ponosom predstavlja potpisivanje ugovora s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije prema kojem će se pružiti usluge nadogradnje, razvoja i održavanja središnjeg internetskog portala za informacije o EU fondovima i EU programima u Republici Hrvatskoj.
Ovaj ugovor potvrđuje predanost tvrtke ERIT d.o.o. u pružanju kvalitetnih i pouzdanih usluga te nastavak podrške Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije u ostvarivanju ciljeva vezanih uz korištenje EU fondova u Republici Hrvatskoj.

Vaš Partner u Ostvarivanju EU Projektnih Ambicija

Osim pružanja IT usluga, tvrtka ERIT d.o.o. također nudi stručno pisanje i pripremu EU projekata za naše klijente. Naš tim visoko kvalificiranih stručnjaka posjeduje bogato iskustvo u pripremi i provedbi EU projekata te će vam pružiti podršku u svim fazama projektnog ciklusa. Bilo da se radi o istraživačkim projektima, razvoju infrastrukture ili programima za regionalni razvoj, naš tim će vam pomoći u izradi kvalitetne projektne dokumentacije koja će maksimizirati vaše šanse za dobivanje financijske potpore iz EU fondova.
Za više informacija o našim uslugama pisanja EU projekata i kako vam možemo pomoći ostvariti vaše ciljeve, slobodno nas kontaktirajte. Vaš uspjeh je naš prioritet, i radujemo se suradnji s vama na ostvarenju vaših projektnih ambicija.

Podijeli